De kroeg van de Rabobank, The Old Dutch, bestaat 20 jaar en dat werd GROOTS gevierd. Er werd een feest gegeven voor 500 man in de lunchroom naast de kroeg.

Deze typische kroeg bevindt zich in het bestuurscentrum van de Rabobank en is al 20 jaar de plek om te borrelen en informeel te netwerken met elkaar. Wij draaien al meerdere jaren in The Old Dutch en zijn ondertussen gedoopt tot huis DJ’s. Deze editie was speciaal omdat The Old Dutch 20 jaar bestaat en dit moest dus hét feest gaan worden. Met optredens van Dries en Dave Roelvink, een echte Rabobank Band en natuurlijk huis DJ’s Dike & Lion was het 8 meter brede podium de hele avond gevuld.

Samen met de organisatie hebben we na lange voorbereiding een geweldig evenement neer gezet waar we nog steeds positeve feedback over terug krijgen. De ruimte werd compleet verduisterd en gevuld met een speciaal voorgeprogrammeerde lichtshow, kleurrijke versiering en natuurlijk een losgaand publiek.

Dit feest hebben we technisch kunnen ondersteunen door een samenwerking met B&R Productions. Zij hebben een groot aanbod van goede kwaliteits licht- en geluidsapparatuur en doen vaak projecten als dit.

We mochten onze plek als huis DJ’s weer vertegenwoordigen, en een geweldige show neerzetten en kijken dan ook uit naar de volgende samenwerking.

Bekijk hier de foto’s.

Rabobank – ‘The Old Dutch’ 20 Jaar